• 1
  • 2
  • 3

R. Van Hoey vierde zijn 60-jarig bestaan.

 

Zestig jaar geleden richtte René Van Hoey in Mechelen een bedrijf voor sanitaire installaties op. Dit werd gevierd op vrijdag 19 september door het personeel, klanten en leveranciers tijdens een gesmaakt en stijlvol avondfeest in de huidige bedrijfsgebouwen aan de Jubellaan.

In 1987 nam zijn schoonzoon, Pierre Beghin, de zaak over en breidde het bedrijf uit tot een team van een dertigtal installateurs en  een tiental projectleiders, ontwerpers en bedienden.

Cyriel Beghin,  zoon en opvolger van Pierre, bracht in zijn toespraak hulde aan zijn grootvader en vader . Verder belichtte hij ook de evolutie in de taak van de sanitaire installatiebedrijven: de installatie is en blijft de kern van de activiteit, maar de voorbereidende studies errond nemen een steeds belangrijkere  plaats in. Tot slot bedankte hij alle partners : de teams van de studiebureau’s, architecten, klanten en leveranciers, maar vooral de eigen medewerkers.

Van Hoey wil zijn positie als  gespecialiseerd installateur van sanitair en brandbeveiliging voor grote gebouwen in de grotere regio Antwerpen-Brussel-Leuven verder uitbouwen met als voornaamste doel optimaal werkende installaties met respect voor het milieu op te leveren.