• stacks_image_960

Historiek

In 1954 werd de eenmanszaak René Van Hoey gesticht.

In 1967 werd de bvba opgericht door Dhr. René Van Hoey.

De firma voerde vooral sanitaire werken en dakwerken uit in de omgeving van Mechelen.

In 1987 werd Dhr. Pierre Béghin zaakvoerder en bouwde de firma verder uit. Hij zette het levenswerk van zijn schoonvader verder. Er werd een keuze gemaakt in activiteit en de firma specialiseerde zich uitsluitend in sanitair en brandbestrijding. Door slechts twee activiteiten aan te bieden die nauw met elkaar verbonden zijn, heeft de firma zich kunnen specialiseren en beschikt ze over de modernste apparatuur aangaande leidingtechnieken.

Eveneens beschikken ze over een gespecialiseerd team zodat de projecten volledig volgens de wensen van de klant uitgevoerd kunnen worden.
Door het voeren van een gezond beleid groeide het bedrijf uit tot een personeelsbestand van ongeveer 38 werknemers.

In 1998 werd de nieuwe vestiging gebouwd op de Jubellaan te Mechelen daar de beschikbare ruimte voor kantoren en magazijn op de Caputsteenstraat onvoldoende was.

In het voortdurend streven naar kwaliteit, veiligheid en milieubewust omspringen met de materialen binnen hun activiteit werd in 2003 het ISO 9001 : 2008 en het VCA* certificaat behaald.

In 2006 werkt Dhr. Cyriel Béghin als zaakvoerder zich verder in de zaak in om zo de continuïteit te verzekeren. Hij zet op zijn beurt het werk van zijn grootvader en vader verder.
In 2013 gaat Dhr. Pierre Béghin op pensioen en zet Cyriel Béghin het werk in dezelfde lijn voort met een sterk team achter zich.